Algemene voorwaarden Webshop

Bestellingen

 

We vinden het natuurlijk erg leuk als je een product bestelt in onze webshop. Binnen 7 werkdagen wordt het bij je thuis bezorgd. Lukt dat niet, dan laten we dat even weten.

Wij weten zeker dat je veel plezier aan je aankoop gaat beleven. Ben je toch niet tevreden, dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. Natuurlijk moet het dan ongebruikt zijn en nog in de verpakking zitten. Heb je al betaald, dan betalen we je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen terug. 

Gepersonaliseerde producten, zoals een slab met een naam, kun je helaas niet omruilen of terugsturen.

Let dus bij het bestellen van gepersonaliseerde producten goed op dat je de juiste tekst aanlevert. Gepersonaliseerde producten kunnen namelijk niet worden geruild of teruggestuurd.

 


Levertijd

Na het plaatsen van uw bestelling streven wij ernaar om uw producten binnen 7 werkdagen te leveren. Mocht er vertraging optreden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestelling veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL,  of PayPal. Kies de betaalmethode die het beste bij u past tijdens het afrekenen van uw bestelling.


Retourbeleid

Wij streven ernaar om u tevreden te stellen met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending aanvragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst over onze webshop of onze producten. Wij staan klaar om u te helpen!