Werken in de zorg is echt iets voor mij omdat ik graag onder de mensen ben, ik ben dan ook een echt mensen-mens. Hulp verlenen aan mensen die dit nodig hebben vind ik mooi, fijn en leuk om te doen omdat ik iedereen, op zijn/haar manier, een gelukkig leven wens. Hier is voor sommige wat hulp bij nodig van andere mensen, en dat mag er zijn. Het levensgeluk staat bij mijn geleverde zorg dan ook bovenaan; doe wat je blij en gelukkig maakt en heb de regie over je eigen leven.
Denken en doen buiten de lijntjes mag er dan ook zeker wel eens zijn, buiten de lijntjes denken staat dan ook symbool in mijn logo.
Ik hou van gezelligheid en mensen om mij heen hebben vind ik heerlijk. Echt contact maken met hulpvragers die hier moeite mee hebben of die niet/nauwelijks kunnen is voor mij dan ook een leuke, mooie en andere manier van contact maken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat je met iedereen kan communiceren, dat vind ik het mooie aan de verschillende doelgroepen die er zijn. Daarbij is iedereen uniek waardoor mijn begeleiding steeds om aanpassing vraagt, dit vind ik leuk en dit daagt me steeds weer uit.